Flintastic!

Vetitus Productions Presenteert;

Een gloednieuw, Spetterend, Spectaculair, Sparkling en  Superfantastisch feest; FLINTASTIC!

Wat:

FLINTASTIC! is een queernormative, sex-positive, kink-positive speelfeest voor alle FLINTA people. Frauen, Lesbian, Intersex, Non-binary, Trans and A-gender personen zijn allemaal welkom. Kom je onderdompelen in een wereld waar je vrij bent, je je veilig kunt voelen en waar wij samen met jullie mogelijkheden bieden te connecten, te spelen en te ontdekken. Trek je meest spectaculaire outfit aan, vul je speeltas met alles waar je blij van wordt, en kom lekker wild doen met ons.   

Voor wie:

Mensen die zich identificeren als vrouw, intersex, non-binair, trans of a-gender. 

FLINTASTIC! streeft ernaar laagdrempelig en inclusief te zijn voor haar doelgroep. Heb je op enige wijze twijfel of dit feestje voor jou is? Je mag ons altijd mailen en dan denken wij graag met je mee!

Informatie: 

Zondag 16 juli 2023 van 13:00 tot 18:00 uur

Locatie: Het Blok Almere

Voor de tickets maken we gebruik van sociale prijzen: 

 • Budget categorie (€ 25) is voor mensen in een onzekere financiële situatie.
 • Standaard (€ 30) is voor mensen in een stabiele financiële situatie.
 • Support (€ 40) voor mensen in een zorgeloze financiële situatie.

Voor dit feest stellen we onbeperkt budget kaarten beschikbaar omdat we het zo laagdrempelig mogelijk willen houden. Het verschil in de kosten legt de stichting bij.

Kaarten zijn hier te koop.

Activities:

Mindful Masturbation

Masturberen is lekker. Klaarkomen is lekker. Maar fijn plezier hebben met jezelf is niet altijd zo makkelijk. Door moeite hebben met loslaten, te veel in je hoofd zitten, tegen dysforie aanlopen, tijd tekort hebben of simpelweg niet weten hoe te beginnen. In deze workshop krijg je een kleine proeverij in het met meer aandacht en intensiteit voelen en masturberen. Dat doen we ervaringsgericht: een beetje uitleg, iets meer oefening en vooral tijd om te spelen met wat je wordt aangereikt. In deze workshop zijn we niet volledig naakt en oefen je op jezelf en onder een dekentje. 

Er kunnen 10 gasten meedoen, neem zelf een handdoek mee om op te zitten.

Over isara: isara is een 37-jarige cis vrouw die houdt van onderzoeken wat er allemaal nog meer mogelijk is, ook voorbij kink. Sommige kinksters noemen haar ‘die zweverige tantra chick’, mensen die haar kennen vinden haar vaak irritant nuchter. Ze houdt van spelen in de breedste zin van het woord en gelooft heilig in diversiteit. Diversiteit in lichamen, in ervaringen, in verbinding leggen met je lijf en luisteren naar wat het te vertellen heeft. Ze heeft ruime ervaring met energiewerk, emotioneel lichaamswerk en is traumasensitief. Hiermee heeft ze de verbinding met haar lijf weer hersteld, na jaren van (zelf)afwijzing.  Ze zet haar ervaring en kennis graag in om je te laten proeven aan meer voelen en meer exploreren. 

Genital Torture

Pijn is leuk, en gezellig. Maar waar moet je rekening mee houden bij genital torture? Welke dingen kunnen echt niet, en hoe maak je deze ellende voor iedere ontvanger een goede ervaring? Saded geeft een korte demo en deelnemers kunnen hands-on aan de slag (op jezelf of met een partner).

Het aantal gasten voor deze workshop is ongelimiteerd. 

Over Saded; als bestuurslid van Vetitus maakt Saded zich al tijden druk om de scene meer queernormative te kijgen. Daarnaast, in diens vrije tijd, vermaakt Saded zich graag met het pijnigen van lijdende voorwerpen. Naast de veel gegeven naalden workshops heeft Saded ook een torture workshop, die vele nare trucjes laat zien.

FlinTESStic Speel-o-theek

Altijd al benieuwd geweest naar die ene sextoy? Of wil je advies over welke toy voor jou zou kunnen werken? Tess Tesst is bij ons aanwezig en in twee blokjes van een uur kan je bij haar terecht met al je vragen. 

Ook neemt Tess een aantal sextoys mee die je zelf mag testen. Tess kan je wat over de toy(s) vertellen, uitleggen welk glijmiddel je er bij kan gebruiken en hoe je ze na gebruik weer schoonmaakt. 

Over Tess: Tess is sextoytester en houdt zich ook bezig met educatie en het doorbreken van taboes en schaamte rondom seks(ualiteit). Op haar website post ze reviews, artikelen en filmpjes over sextoys, BDSM en gerelateerde onderwerpen en probeert hierbij zo bodypositivie en gender-inclusive mogelijk te zijn.

Wil je meer over Tess Tesst weten? Klik dan hier.

SaferSEX & glijmiddel bar

Er zal een SaferSex bar zijn met diverse condooms, beflapjes, en een maak-je-eigen-beflapje-werkplek! Daarnaast zal er een glijmiddelbar zijn, met diverse glijmiddelen zonder parabenen zodat je kan testen wat voor jou fijn werkt. Ook zullen we glijmiddel hebben wat geschikt is voor neo-vagina’s.

Waar:

De festiviteiten vinden plaats in een cozy speellocatie in Almere. Het exacte adres volgt na aankoop ticket. De locatie is rolstoeltoegankelijk, maar er is geen miva-toilet aanwezig. 

Huisregels locatie:

 • Kom in vanilla kleding aan, de locatie is in een woonhuis in een woonwijk.
 • Houd de locatie netjes, maak je speelplek na gebruik schoon.
 • Roken is niet toegestaan, ook niet buiten. E-smokers zijn (met mate) toegestaan.
 • We hebben snacks klaar staan. Heb je voedselintoleranties of allergieën dan kan je zelf snacks meenemen. Wel vragen we je geen pinda’s mee de locatie in te nemen. Snacks en drankjes graag alleen in de keuken/chillruimte nuttigen.
 • Seks mag! Leg er wel even een (zelf meegebrachte) handdoek of pad o.i.d. onder.
 • Kaarsvetspel is alleen toegestaan als je zelf een groot sheet mee hebt om op te liggen en een bord gebruikt om de kaars op te leggen.
 • Needle play is alleen toegestaan als je zelf een naaldencontainer mee hebt en spullen om de locatie netjes te houden, en een waterdichte doek of zeil eronder legt.
 • Er zijn geen handdoeken of douches aanwezig, neem zelf een handdoek mee om onder spel of sex te leggen.

Feestregels:

 • Consent is de basis voor alles. Ga hier bewust mee om. Bij de safer sex bar kan je ook consentwheel flyers vinden die je meer handvaten bieden in het aangaan van consentgesprekken. 
 • Voor elke activiteit / workshop geldt; voel je je er niet meer prettig bij? Rustig opstaan en de workshop verlaten mag altijd! De organisatoren staan je tevens graag bij, mocht er iets zijn dat we voor je kunnen doen spreek ons dan vooral aan. 
 • We vinden het belangrijk dat dit een veilig feestje is. Het is dan ook absoluut niet toegestaan om foto’s te maken met je eigen telefoon of camera. Laat je telefoon lekker in je zak of bij de garderobe.
Skip to content