Let’s get on top of it!

We verwelkomen je graag op deze gespreksavonden specifiek voor tops. Op een prettige locatie komen we samen. Iedere sessie is er een ander hoofdonderwerp. De gesprekken worden geleid door tops die zorgdragen voor een fijne, veilige en open sfeer.

Voor wie?

Mensen die zich identificeren met de gevende rol. Of dit nu switch, top, master, Daddy/Mommy, handler, rigger, of iets anders is. Wel vragen we aan switches of sadomasochisten enkel uit de top rol te spreken op deze avond.

Wanneer?

Om de maand op een doordeweekse avond.

Waar?

Amsterdam (het adres ontvang je na aankoop kaartje)
Het is op loopafstand van een treinstation, en na 19.00 gratis parkeren.

Kosten: € 7,50 (incl. koffie en thee)

Kaartje: te koop via hier

Hoe?

We beginnen met een kort voorstelrondje waarin je iets over jezelf kwijt kan, wat je uit de avond wilt halen, of welke onderwerpen je in wilt brengen.
Denk bijvoorbeeld aan ervaringen uitwisselen over top skills, het aangeven van grenzen, hoe je er achteraf mee omgaat als er iets mis gaat, over communicatie, over angsten en beren op de weg, over hoe je bepaalt of je wel of niet met iemand aan pick-up play wil doen en over hoe je met pijn geven omgaat.

Het eerste deel van de avond is voor het thema, en na de pauze is er alle ruimte om over andere onderwerpen te praten. Je bent ook welkom als je niet binnen het thema ervaringen hebt, het is een vrije open avond, met het thema als houvast.

Regels

We hebben geen discussies over definities.
Wat hier besproken wordt, blijft hier.
De gespreksleider zorgt ervoor dat iedereen die wil aan bod komt.

Wil je ook komen naar de volgende Over The Top avond? Koop dan hier snel je kaartje.

Skip to content