Kinky Art Pop Up, Performance-Art & Educatie // zondag 12 juni 2022 // Radion, Amsterdam.

Wat is KAPPE NOU? 

De media staan vol met meesteressen in latex outfits die mannen in een leren broek in elkaar slaan met altijd dezelfde zweep. Er zijn boeken vol geschreven over rijke knappe mannen met een trauma of twee die graag eigenaar willen zijn van een vrouw. Televisie schijnt licht op Sjaak en Annie die op zondag graag hun zelfgemaakte Rood-Zwarte SM kelder in gebruik nemen om de rest van de week weer hun normale leven op te pakken… 

En weet je? Al die clichés die we voorgeschoteld krijgen bestaan en daar zijn wij blij mee. Maar de prachtige wereld van alternatieve seksualiteitsbeleving is zo veel groter, zo veelzijdiger en zo mooi. De taboes, stigma’s en vooroordelen vertekenen hoe prachtig het kan zijn. 

En daarom is er KAPPE NOU. Een expositie voor en door mensen uit de BDSM en LGBTQ+ scene, èchte mensen, die in hun eigen taal vertellen wat kink voor hen is. Welke taal ze ook spreken; met een verfkwast, met klei, met woorden, met digitale kunst… Zij laten aan jou zien hoe zij seksualiteit, gender en sex ervaren. Zonder de clichés. Zonder de spotlight, zonder de donkere kelders. 

KAPPE NOU is een expositie waar kunstenaars de show stelen. Niet alleen wordt er geëxposeerd maar je wordt als bezoeker ook in de gelegenheid gesteld om de kunst aan te schaffen. Kunstenaars betalen geen fee  voor de standplek of afdracht per verkoop –  alle opbrengst gaat naar de kunstenaars zelf. 

En KAPPE NOU is nog veel meer dan dat. We hebben sprekers, workshops, belevenissen. Zo kun je naast de kunstenaars genieten van, walgen door, je verbazen en verwonderen over of geschokt raken van performance artists. Je kunt wegdromen bij woordkunstenaars. Je kunt je verdiepen in de bibliotheek. Mensen ontmoeten in het café. Jezelf afzonderen om alleen te zijn met je gedachten in de ontspanruimte. Je stem laten horen op één van de grootste kinky podcasts. Je kunt jezelf zijn. Je kleden zoals je wilt, zijn wie je bent en je voelen zoals je je voelt. 

Kinky Art Pop-up, Performance-art & Education. 

Kom vrij zijn met ons. We zien je op KAPPE NOU. 

Koop hier je kaartje

Naar de inhoud springen