RockBottom

Let’s get to the bottom of it!

In deze serie gespreksavonden specifiek voor bottoms komen we op een fijne locatie samen om te praten. Iedere sessie is er een ander hoofdonderwerp. Wij zorgen voor sprekers die vanuit hun eigen ervaring aan het gesprek deelnemen en voor een gespreksleider die zorgt voor een fijne, veilige en open sfeer. Wij vinden het belangrijk een plek te bieden waar we met elkaar kunnen praten over alles. Onderwerpen mogen deelnemers zelf aandragen, en we schuwen geen moeilijke of pijnlijke onderwerpen. Wil je praten over hoe je grenzen aangeeft, hoe je er achteraf mee omgaat als er iets mis gaat, over specifieke bottom skills, communicatie, angsten en beren op de weg, hoe pick-up play aan te pakken of hoe je met liefdesverdriet omgaat als je niet alleen je partner maar ook je dominant kwijt bent? Bij ons kan en mag je hierover praten.

We zijn geen therapiegroep, en komen ook niet perse met hapklare oplossingen, maar bieden wel een veilige omgeving, vrijheid, validatie, herkenning, en de opluchting van niet zelf alle wielen uit te hoeven vinden. 

Voor wie: Mensen die zich identificeren met de ontvangende rol. Of dit nu switch, bottom, toy, sub, slave, little, of iets anders is. Wel vragen we aan switches of sadomasochisten enkel uit de bottom rol te spreken op deze avond.

Wanneer: Om de maand op een doordeweekse avond

Waar: Amsterdam (het adres ontvang je na aankoop kaartje). Het is op loopafstand van een treinstation, en je kunt er na 19.00 gratis parkeren. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Kosten: € 7,50 (incl. koffie en thee)

Kaartje: te koop via hier

Hoe: We beginnen met een kort voorstelrondje waarin je iets over jezelf kwijt kan, wat je uit de avond wilt halen, of welke onderwerpen je in wilt brengen. Van tevoren hebben we vragen en stellingen ingezameld. Die gebruiken we als leidraad voor het gesprek. De input van de groep gebruiken we natuurlijk ook.

Regels:

  • We hebben geen discussies over definities.
  • Wat hier besproken wordt blijft hier
  • De gespreksleider zorgt ervoor dat iedereen die wil aan bod komt

Wil je ook komen naar de volgende Rock Bottom avond? Koop dan hier snel je kaartje.

Naar de inhoud springen