It doesn’t take a mere village, it takes a whole community

Vetitus Productions heeft geen winstoogmerk en draait op de inzet van vrijwilligers. We werken met een vast consistent kernteam. Daarnaast werken we met wisselende vrijwilligers die wij per eventtype inschakelen.  

Het kernteam bestaat uit de volgende mensen:

Saded: Main host & CEO

Naam: Saded

Leeftijd: 36

Favo kinks: Stuk, vies & vol

Saded heeft jarenlange ervaring binnen de Nederlandse kinkscene en beweegt over het spectrum van babygirl tot OHMYGODWHATAWULNESSISTHAT?!-sadist. Als actief onderdeel van de community is ze nooit iemand geweest die een project dat haar interesse wekt aan zich voorbij liet gaan. Als CEO van VetitusProductions wil ze emoties opwekken, soms shockeren, maar vooral laten zien dat edgeplay net zozeer bij kink hoort als al het andere. Ze is gemotiveerd om de scene mee te nemen op, onder en over het randje.

Bas: Co-host & Designer

Naam: Bas

Leeftijd: 35

Favo kinks: edgeplay, piquerisme & schattige sokjes.

Bas is al zeker tien jaar in de scene actief en heeft een naam voor zichzelf gemaakt als edge-play instructeur. Hij leert mensen over breathplay, knifeplay, impact play, en doet dat ook nog eens op een manier dat je er actief gelukkig van wordt om naar te luisteren.

Hij is een kunstliefhebber en fan van de community, en zijn grootste drijfveer is compleet nieuwe ervaringen bieden, die open zijn voor iedereen.

Mim: Administratie & Projectcoördinatie

Naam: Mim

Leeftijd: 35

Favo kink: echtheid in de vorm van ellende en rauwe randjes

Als groot liefhebber van narige vunzigheid en Alle Emoties is Mim al enkele jaren actief binnen de kink scene. Ze vindt het een feestje om bij te dragen aan de artistieke, prikkelende en inclusieve events van VetitusProductions. Als manusje-van-alles zet ze zich achter de schermen in waar het dan ook maar nodig is, met name bij administratie, organisatie en vrijwilligerscoördinatie.

Naar de inhoud springen